T-Wireless Headphones - căști fără fir de nouă generație

T-Wireless Headphones - căști fără fir de nouă generație

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


199 RON 398 RON

T-Wireless Headphones - căști fără fir de nouă generație

Bine ați venit la prezentarea noilor căști fără fir de nouă generație de la T-Wireless! Suntem mândri să vă aducem cele mai avansate căști pe piață, care promit o experiență audio completă și liberă de fir.

Căști de calitate superioară

La T-Wireless, ne-am concentrat pe crearea unor căști de calitate superioară, care să satisfacă nevoile și preferințele tuturor utilizatorilor. Fie că sunteți un pasionat de muzică, un gamer înrăit sau doar căutați o modalitate de a vă bucura de sunetul cristalin al filmelor preferate, căștile noastre vor oferi acea experiență premium pe care o căutați.

Unul dintre aspectele pe care le-am prioritizat este calitatea sunetului. Căștile noastre sunt echipate cu cele mai recente tehnologii audio, ceea ce înseamnă că veți putea experimenta sunetul într-un mod complet nou. Indiferent de genul muzical preferat sau genul de joc, veti fi captivați de detalii și claritatea sunetului oferit de căștile noastre.

Confort și design elegant

La T-Wireless, înțelegem că confortul este un aspect esențial atunci când vine vorba de căști fără fir. De aceea, am proiectat căștile noastre pentru a fi ușoare și confortabile, astfel încât să le puteți purta ore întregi fără disconfort.

Designul elegant al căștilor noastre nu vă va dezamăgi nici în privința esteticii. Am combinat stilul și funcționalitatea pentru a crea căști uimitoare, care să se potrivească perfect cu stilul dumneavoastră personal. Indiferent că le folosiți în timpul antrenamentelor intense sau în timp ce vă delectați cu muzica preferată, veți arăta mereu fabulos cu aceste căști.

Tehnologie avansată

La T-Wireless, adoptăm întotdeauna cele mai recente inovații tehnologice pentru a oferi produse de ultimă generație. Căștile noastre fără fir de nouă generație vin cu opțiuni de conectivitate extinse, astfel încât să puteți utiliza căștile cu orice dispozitiv compatibil Bluetooth, inclusiv telefoane mobile, tablete și computere portabile.

O caracteristică remarcabilă a căștilor noastre este tehnologia de reducere a zgomotului. Aceasta vă va permite să aveți o experiență audio imersivă, izolând zgomotele exterioare și permițându-vă să vă concentrați asupra sunetului pe care îl doriți. Indiferent că sunteți într-un zgomotos metrou sau într-un birou aglomerat, veți putea să vă bucurați de muzică sau de jocurile preferate.

Foire aux questions

Cum se încarcă căștile T-Wireless?

Pentru a încărca căștile T-Wireless, utilizați cablul USB inclus și conectați-l la un port USB disponibil. Căștile se încarcă rapid și vor fi pregătite să furnizeze ore de divertisment.

Care este durata de viață a bateriei căștilor T-Wireless?

Căștile T-Wireless au o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, permițându-vă să vă bucurați de muzică sau jocuri pentru o perioadă lungă de timp înainte de a fi nevoie de o nouă încărcare.

Pot utiliza căștile T-Wireless cu televizorul meu?

Da, căștile T-Wireless pot fi utilizate cu televizorul dumneavoastră. Asigurați-vă că televizorul are funcționalitate Bluetooth și conectați căștile în modul de cuplare pentru a efectua conexiunea.

Care este raza de acțiune a căștilor T-Wireless?

Căștile T-Wireless au o rază de acțiune de până la 10 metri, ceea ce vă oferă libertatea de a vă deplasa în jurul camerei fără a pierde conexiunea audio.

Sunt căștile T-Wireless rezistente la apă?

Da, căștile T-Wireless sunt rezistente la apă, ceea ce înseamnă că le puteți utiliza în siguranță în timpul activităților sportive sau la plajă, fără a vă face griji că vor fi deteriorate de apa sau transpirație.

Descoperiți sunetul perfect cu căștile T-Wireless! Vă invităm să vă comandați propriul set astăzi și să experimentați liberatea și claritatea sunetului de înaltă calitate.

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Pernă Venzen + rimel cadou
179 RON 358 RON
Urolesin - picături pentru cistită
179 RON 358 RON
Pandantiv Te iubesc în 100 de limbi
194 RON 388 RON
Keto Slim - capsule de slabit
159 RON 318 RON