Cameră IP PTZ cu Wi-Fi

Cameră IP PTZ cu Wi-Fi

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


239 RON 478 RON

Cameră IP PTZ cu Wi-Fi: O nouă tehnologie revoluționară pentru supravegherea video

Suntem încântați să vă prezentăm cele mai noi inovații în tehnologia de supraveghere video - Camera IP PTZ cu Wi-Fi. Această cameră este rezultatul cercetărilor și dezvoltării avansate, oferind o gamă largă de funcții și avantaje care o fac să iasă în evidență față de concurență. De la calitatea superioară a imaginii și până la funcționalitățile versatile, camera IP PTZ cu Wi-Fi este un dispozitiv indispensabil pentru orice sistem de securitate.

O imagine clară și detalii de excepție

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale camerei IP PTZ cu Wi-Fi este calitatea superioară a imaginii. Cu ajutorul senzorilor de ultimă tehnologie și a tehnologiei de compresie avansată, această cameră vă oferă o imagine clară și detaliată, chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare. Fie că este zi sau noapte, veți obține imagini detaliate și culori vii, ceea ce vă permite să detectați cu ușurință orice eveniment semnificativ.

Control total și libertate de mișcare

Datorită funcționalității Pan-Tilt-Zoom (PTZ), această cameră IP vă permite să vă bucurați de control total și de libertate de mișcare. Puteți roti camera în orice direcție, regla înălțimea și zoom-ul pentru a obține unghiul perfect pentru supraveghere. Cu ajutorul aplicației mobile intuitive și a conexiunii Wi-Fi, puteți controla camera de la distanță și puteți monitoriza tot ce se întâmplă, indiferent unde vă aflați. Este ca și cum ați avea în permanență un ochi peste proprietatea dvs.

Alerte inteligente și notificări în timp real

Camera IP PTZ cu Wi-Fi vine echipată cu funcții avansate de detectare a mișcării și de recunoaștere a feței, asigurându-vă că nu ratați nimic. Indiferent dacă sunteți acasă sau la birou, veți primi notificări în timp real pe dispozitivul dvs. mobil atunci când este detectată o mișcare sau o față. Aceste alerte vă permit să reacționați imediat și să interveniți în situații de urgență, cauzând un impact semnificativ asupra nivelului de securitate.

Instalare și utilizare ușoară

Camera IP PTZ cu Wi-Fi este extrem de facilă de instalat și de utilizat. Cu ajutorul ghidului de instalare pas-cu-pas și a aplicației mobile intuitive, veți avea tot ce aveți nevoie pentru a vă configura rapid și eficient camera. Interfața utilizatorului este prietenoasă și accesibilă, permițându-vă să accesați rapid toate funcțiile și setările de care aveți nevoie.

Întrebări frecvente (FAQ)

1. Camera IP PTZ cu Wi-Fi este compatibilă cu diferite platforme de monitorizare video?

Da, camera IP PTZ cu Wi-Fi este compatibilă cu o gamă largă de platforme de monitorizare video. Aceasta poate fi integrată în sisteme existente sau poate funcționa ca un dispozitiv independent.

2. Cât de rezistentă este camera IP PTZ cu Wi-Fi la condițiile meteorologice extreme?

Camera IP PTZ cu Wi-Fi este proiectată să reziste la condiții meteorologice extreme. Este dotată cu un înveliș rezistent la apă și praf, permițându-vă să o utilizați în siguranță în orice condiții.

3. Pot vizualiza imaginile de pe camera IP PTZ cu Wi-Fi de pe mai multe dispozitive?

Da, puteți accesa și vizualiza imaginile de pe camera IP PTZ cu Wi-Fi de pe mai multe dispozitive simultan. Aplicația mobilă vă permite să conectați mai multe dispozitive și să monitorizați în același timp.

4. Este camera IP PTZ cu Wi-Fi compatibilă cu înregistrarea video?

Da, camera IP PTZ cu Wi-Fi este compatibilă cu înregistrarea video. Puteți stoca în mod local imaginile pe un card de memorie sau puteți utiliza serviciile cloud pentru a salva și accesa înregistrările mai târziu.

Cu camera IP PTZ cu Wi-Fi, sunteți în controlul total al securității dvs. Oferind o calitate superioară a imaginii, funcționalitatea PTZ și notificări în timp real, această cameră este cu adevărat o inovație revoluționară. Indiferent dacă doriți să monitorizați o proprietate rezidențială sau un spațiu comercial, camera IP PTZ cu Wi-Fi este soluția perfectă pentru a vă asigura că totul este în siguranță. Alegeți calitatea și fiabilitatea cu camera IP PTZ cu Wi-Fi!

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Vormixil - capsule antiparazitare
159 RON 318 RON
Mașină off-road cu drift radiocontrolată
299 RON 598 RON
MAGNIFIER SCREEN - Lupa 3D pentru telefon
140 RON 280 RON
Bright Skin - crema anti-pigmentare
159 RON 318 RON