Perie magnetică pentru ferestre WinClean

Perie magnetică pentru ferestre WinClean

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


169 RON 338 RON

Perie magnetică pentru ferestre WinClean: Soluția perfectă pentru curățarea rapidă și eficientă a ferestrelor tale

Fie că vrei să îți cureți ferestrele de acasă sau de la birou, știm cu toții că aceasta poate fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp. Cu toate acestea, peria magnetică pentru ferestre WinClean îți oferă soluția perfectă pentru curățarea rapidă și eficientă a geamurilor tale.

Peria magnetică WinClean este inovatoare și revoluționară în domeniul curățării ferestrelor. Datorită sistemului său magnetic puternic, peria poate fi utilizată atât pe interiorul, cât și pe exteriorul geamului, asigurând o curățare completă și fără efort. Nu mai este nevoie să te chinui să ajungi la ferestrele de la etajele superioare sau să te încordezi pentru a le curăța de murdărie sau pete.

Cu ajutorul periei magnetice WinClean, curățarea ferestrelor devine mult mai ușoară și mai eficientă. Datorită designului său ergonomic și manerului confortabil, peria se mișcă ușor și se adaptează perfect formei ferestrei, asigurând o curățare uniformă și fără zgârieturi. Indiferent dacă ai ferestre de sticlă, PVC sau aluminiu, peria WinClean își face treaba în mod excelent.

Unul dintre avantajele remarcabile ale periei magnetice WinClean este sistemul său de curățare duală. Pe latura exterioară, peria este prevăzută cu perișori moi, special concepuți pentru a înmuia și îndepărta murdăria, praful sau resturile de insecte. Pe latura interioară, peria este dotată cu o lavetă din microfibră ultra-absorbantă, care curăță eficient și lasă ferestrele strălucitoare și fără urme.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale periei magnetice WinClean este mobilitatea sa. Datorită sistemului magnetic puternic, peria se fixează sigur pe geam, astfel încât să poți să o miști cu ușurință și să curăți atât partea de sus, cât și partea de jos a ferestrei. Nu mai este nevoie să te apleci sau să te întinzi pentru a ajunge la geamurile de la nivelurile inferioare sau superioare.

În plus, peria magnetică WinClean este potrivită atât pentru ferestrele obișnuite, cât și pentru ferestrele cu izolație termică. Sistemul său magnetic puternic se adaptează perfect la orice tip de fereastră și garantează o fixare sigură și solidă.

De asemenea, peria magnetică pentru ferestre WinClean vine la pachet cu o bară de prelungire, pentru a putea ajunge ușor și comod la ferestrele de înălțime. Indiferent de cât de înalte sunt ferestrele tale, peria magnetica WinClean îți oferă acces facil la toate ferestrele și asigură o curățare impecabilă.

Cum se utilizează peria magnetică pentru ferestre WinClean?

Utilizarea periei magnetice pentru ferestre WinClean este extrem de simplă și comodă. Urmărește acești pași pentru a te bucura de o curățare rapidă și eficientă a ferestrelor tale:

1. Fixează perișorul moale pe partea exterioară a geamului și asigură-te că se află în poziție sigură și fixă.
2. Pe partea interioară a ferestrei, atașează peria cu lavetă din microfibră și asigură-te că se află în poziție corectă.
3. Mișcă peria magnetică pe partea exterioară a ferestrei, în același timp mișcând peria de pe partea interioară. Astfel, perișorul moale va înmuia murdăria, iar laveta din microfibră va curăța și va absorbi lichidul.
4. Repetă mișcarea pe întregul geam, asigurându-te că ai curățat toată suprafața și că nu au rămas pete sau urme.
5. După finalizarea curățării, îndepărtează ambele părți ale periei și clătește-le cu apă caldă și săpun pentru a le menține curate și gata de utilizare.

Întrebări frecvente (FAQ)

1. Această perie magnetică poate fi folosită doar pentru ferestre de sticlă?

Nu, peria magnetică pentru ferestre WinClean poate fi utilizată pe orice tip de fereastră, inclusiv pe cele din PVC sau aluminiu. Designul său inovator și sistemul magnetic puternic asigură o fixare sigură și o curățare eficientă, indiferent de materialul ferestrei.

2. Această perie magnetică poate fi folosită și pentru ferestrele cu izolație termică?

Da, peria magnetică WinClean este potrivită și pentru ferestrele cu izolație termică. Sistemul său magnetic puternic se adaptează perfect la orice tip de fereastră și garantează o fixare sigură și solidă.

3. Cum pot curăța peria magnetică WinClean după utilizare?

După finalizarea curățării, peria magnetică WinClean poate fi clătită cu apă caldă și săpun pentru a îndepărta resturile de murdărie și lichidele. Este important să o usuci bine înainte de a o depozita pentru a evita apariția mucegaiului sau a bacteriilor.

4. Cât de des trebuie să înlocuiesc peria magnetică și laveta din microfibră?

Durata de viață a periei magnetice și a lavetei din microfibră poate varia în funcție de frecvența utilizării și de condițiile de curățare. În general, este recomandat să înlocuiți peria magnetică și laveta din microfibră atunci când acestea prezintă semne de uzură, pete persistente sau nu mai oferă o curățare eficientă.

Cu peria magnetică pentru ferestre WinClean, curățarea ferestrelor devine o sarcină ușoară și plăcută. Uită de efortul depus și de timpul pierdut în încercarea de a avea geamuri impecabile. Alege soluția inteligentă și eficientă pentru o curățare de cea mai înaltă calitate!

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Eyes Cover - masca cu gel pentru intinerire
139 RON 278 RON
Meci etern
169 RON 338 RON