BEOXYGEN - contor de oxigen din sânge

BEOXYGEN - contor de oxigen din sânge

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


159 RON 318 RON

BEOXYGEN - contor de oxigen din sânge

Suntem mândri să vă prezentăm BEOXYGEN, cel mai avansat contor de oxigen din sânge disponibil pe piață. Cu tehnologie avansată și precizie neegalată, acest dispozitiv revoluționar vă oferă posibilitatea de a monitoriza în mod eficient nivelul de oxigen din sânge și de a vă îmbunătăți sănătatea și bunăstarea.

Ce este BEOXYGEN?

BEOXYGEN este un contor de oxigen din sânge compact și ușor de utilizat, proiectat pentru a vă ajuta să monitorizați nivelul de oxigen din sânge într-un mod precis și convenabil. Acest dispozitiv portabil utilizează tehnologia avansată pentru a măsura cantitatea de oxigen purtată de hemoglobina din sângele dvs.

De ce avem nevoie de BEOXYGEN?

Monitorizarea nivelului de oxigen din sânge este esențială pentru sănătatea noastră. Un nivel scăzut de oxigen poate duce la o serie de probleme de sănătate precum oboseala cronică, dificultăți în respirație, amețeli și chiar slăbiciune musculară. BEOXYGEN vă permite să vă monitorizați nivelul de oxigen în timp real, oferindu-vă informațiile necesare pentru a vă menține sănătatea în parametri optimi.

Cum funcționează BEOXYGEN?

BEOXYGEN este ușor de utilizat și nu necesită cunoștințe tehnice speciale. Pur și simplu atașați dispozitivul pe degetul arătător și în câteva secunde veți obține rezultate precise ale nivelului de oxigen din sânge. Ecranul luminos și clar vă afișează valorile în timp real, îmbunătățind astfel monitorizarea și înțelegerea propriei sănătăți.

Principalele caracteristici ale BEOXYGEN

- Tehnologie avansată: BEOXYGEN utilizează cel mai nou sistem de senzori pentru a oferi rezultate precise și exacte ale nivelului de oxigen din sânge.
- Portabilitate și design ergonomic: Design-ul compact și ușor permite utilizatorului să îl poarte în orice moment și în orice situație.
- Durată lungă de utilizare: BEOXYGEN este alimentat de o baterie durabilă, care asigură o viață utilă extinsă.
- Ecran OLED: Ecranul color OLED de înaltă rezoluție oferă o afișare clară și ușor de citit, indiferent de condițiile de lumină.
- Ușor de utilizat: BEOXYGEN se activează automat la atașarea pe deget și furnizează date precise în câteva secunde.

Aplicații și beneficii

BEOXYGEN are o gamă largă de aplicații și beneficii. Indiferent dacă sunteți atlet, persoană în vârstă, suferiți de afecțiuni respiratorii sau pur și simplu doriți să vă monitorizați sănătatea, acest dispozitiv vă poate ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții. Iată câteva dintre avantajele utilizării BEOXYGEN:

- Monitorizarea eficientă a nivelului de oxigen pentru pacienții cu afecțiuni respiratorii.
- Optimizarea performanței atletice și monitorizarea nivelului de oxigen în timpul antrenamentelor pentru un control mai bun al efortului fizic.
- Monitorizarea sănătății și bunăstării în timpul activităților în aer liber și în locuri cu altitudini ridicate.
- Supravegherea sănătății în timp real pentru persoanele în vârstă și cele cu afecțiuni cronice.

FAQ

Cât de precis este BEOXYGEN în măsurarea nivelului de oxigen din sânge?

BEOXYGEN utilizează tehnologia avansată de senzori și a fost proiectat pentru a oferi rezultate precise și exacte în măsurarea nivelului de oxigen din sânge.

Cât de des ar trebui să utilizez BEOXYGEN pentru a-mi monitoriza sănătatea?

Frecvența de utilizare a BEOXYGEN depinde de nevoile și condițiile individuale ale fiecărei persoane. În general, este recomandat să vă utilizați BEOXYGEN pentru a monitoriza nivelul de oxigen în funcție de activitățile zilnice și de starea de sănătate.

Este BEOXYGEN potrivit pentru persoanele în vârstă?

Da, BEOXYGEN este un dispozitiv potrivit pentru persoanele în vârstă. Acestea pot beneficia de monitorizarea constantă a nivelului de oxigen pentru a se asigura că primesc suficientă oxigenare în organism.

Cât timp durează bateria BEOXYGEN?

BEOXYGEN are o durată lungă de utilizare datorită bateriei sale durabile. Durata exactă poate varia în funcție de utilizare, dar în general bateria BEOXYGEN poate dura săptămâni sau chiar luni întregi înainte de a fi necesară înlocuirea.

Este BEOXYGEN rezistent la apă?

Da, BEOXYGEN este rezistent la apă într-o oarecare măsură. Cu toate acestea, este important să citiți manualul de utilizare pentru a înțelege limitele de rezistență la apă și pentru a vă asigura că dispozitivul nu este expus la apă în exces.

Descoperiți acum BEOXYGEN și îmbunătățiți-vă sănătatea și bunăstarea. Cu BEOXYGEN, veți avea controlul asupra nivelului de oxigen din sânge și veți putea lua măsuri pentru a vă menține sănătatea în parametri optimi.

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Perie de curățare Turbo Scrub 360
169 RON 338 RON
Căști wireless Casti TWS + Powerbank
159 RON 318 RON
Power Readers - ochelari cu auto-reglare
179 RON 358 RON
SurFace cleaner - Detergent auto
159 RON 318 RON