Beoxygen - contor de oxigen din sânge

Beoxygen - contor de oxigen din sânge

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


219 RON 438 RON

Beoxygen - contor de oxigen din sânge

Beoxygen este un contor de oxigen din sânge inovator, care aduce o revoluție în domeniul monitorizării sănătății. Acest dispozitiv avansat oferă măsurători precise și instantanee ale nivelului de oxigen în sânge, furnizând utilizatorilor informații semnificative despre starea lor de sănătate.

Cu o formă compactă și ușor de utilizat, Beoxygen este dispozitivul perfect pentru persoanele care doresc să își monitorizeze nivelul de oxigen în sânge în mod regulat. Fie că aveți nevoie de un instrument eficient pentru a vă îmbunătăți performanța sportivă, sau sunteți în căutarea unei modalități de a vă monitoriza starea de sănătate, Beoxygen vă poate ajuta în ambele privințe.

Monitorizarea nivelului de oxigen în sânge în timp real

Beoxygen vă oferă posibilitatea de a măsura nivelul de oxigen în sânge în timp real. Acest lucru este esențial în special pentru sportivi și pasionații de fitness care doresc să își îmbunătățească performanța. Prin urmărirea nivelului de oxigen în timpul antrenamentelor sau a activităților fizice intense, puteți adapta și ajusta intensitatea pentru a vă maximiza rezultatele.

Nivelul de oxigen în sânge și sănătatea generală

Nivelul de oxigen în sânge joacă un rol vital în starea de sănătate generală a unei persoane. O oxigenare adecvată a sângelui este esențială pentru funcționarea optimă a tuturor organelor și sistemelor din corpul uman. De aceea, monitorizarea acestui aspect poate fi deosebit de utilă pentru persoanele cu afecțiuni respiratorii, precum astmul sau boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC).

De asemenea, nivelul de oxigen în sânge poate oferi indicii prețioase despre funcția sistemului cardiovascular și poate ajuta la depistarea unor afecțiuni precum hipoxemia (niveluri scăzute de oxigen) sau hiperoxemia (niveluri ridicate de oxigen).

Utilizarea și avantajele Beoxygen

Beoxygen este proiectat pentru a fi ușor de utilizat și oferă o mulțime de avantaje pentru utilizatori. Iată câteva dintre caracteristicile sale cheie:

- Compact și portabil: Beoxygen este un dispozitiv mic și ușor, astfel încât să îl puteți purta oriunde, chiar și în timpul antrenamentelor sau în călătoriile dumneavoastră.
- Măsurători precise: Dispozitivul utilizează tehnologia avansată pentru a asigura măsurători precise și fiabile ale nivelului de oxigen în sânge.
- Conectivitate: Beoxygen se poate conecta la smartphone-ul dumneavoastră prin intermediul unei aplicații speciale, permițându-vă să urmăriți și să înregistrați datele în timp real.
- Ușor de citit: Ecranul LED clar și luminozitatea reglabilă vă permit să citiți și să interpretați ușor rezultatele în orice condiții de iluminare.

Prin utilizarea Beoxygen, veți beneficia de o monitorizare eficientă a nivelului de oxigen în sânge, care vă poate ajuta să vă mențineți sănătatea și performanța fizică la cotele maxime.

FAQs despre Beoxygen - contor de oxigen din sânge

Cât de des ar trebui să utilizez Beoxygen?

Beoxygen poate fi utilizat de fiecare dată când simțiți nevoia de a monitoriza nivelul de oxigen în sânge. Este recomandat să îl utilizați într-o varietate de situații, cum ar fi în timpul antrenamentelor, înainte și după activitățile fizice intense sau atunci când aveți nevoie să vă verificați starea de sănătate.

Afectează utilizarea Beoxygen?

Nu, utilizarea Beoxygen este complet nedureroasă și non-invazivă. Dispozitivul se aplică pe degetul dumneavoastră și măsură cu precizie nivelul de oxigen în sânge.

Pot să folosesc Beoxygen pentru diagnosticarea bolilor?

Nu, Beoxygen este un dispozitiv de monitorizare și nu trebuie utilizat pentru diagnosticarea bolilor. Dacă aveți orice îngrijorări cu privire la starea dumneavoastră de sănătate, vă recomandăm să consultați un medic calificat.

Cât de fiabil este Beoxygen?

Beoxygen utilizează tehnologie avansată pentru a asigura măsurători precise și fiabile. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să interpretați rezultatele în context și să consultați un specialist în domeniul sănătății pentru o evaluare mai detaliată, în cazul în care aveți preocupări legate de starea dumneavoastră de sănătate.

Este Beoxygen potrivit pentru toți?

Beoxygen este potrivit pentru majoritatea persoanelor. Cu toate acestea, pentru unele persoane cu condiții medicale preexistente sau utilizatori care iau medicamente care pot afecta nivelul de oxigen în sânge, este recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de utilizare.

În concluzie, Beoxygen este un contor de oxigen din sânge extrem de avansat și eficient, care vă permite să monitorizați nivelul de oxigen în sânge în timp real. Cu ajutorul acestui dispozitiv inovator, puteți îmbunătăți performanța sportivă și obține informații prețioase despre sănătatea dumneavoastră. Nu mai așteptați și descoperiți beneficiile Beoxygen în viața dumneavoastră!

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Chip - sudare la rece - metal lichid
169 RON 338 RON
Shower Head - Cap de dus
197 RON 394 RON
Acoperire din sticlă - sticlă lichidă
169 RON 338 RON
Perna de masaj - perna de masaj electric
179 RON 358 RON