WATER PLAYMAT - covoraș educativ cu apă

WATER PLAYMAT - covoraș educativ cu apă

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


199 RON 398 RON

WATER PLAYMAT - covoraș educativ cu apă

Bun venit la magazinul nostru online, unde veți găsi cea mai bună selecție de covorașe educative cu apă! Vă oferim o gamă variată de produse de înaltă calitate, menite să stârnească creativitatea și să dezvolte abilitățile copiilor dumneavoastră.

Covorașele educative cu apă sunt o alegere excelentă pentru petrecerea timpului de calitate alături de copilul dumneavoastră. Acestea sunt concepute pentru a fi interactive și distractive, oferind o modalitate excelentă de a învăța prin joacă. Cu ajutorul acestor covorașe, copiii pot exersa abilitățile motorii fine, pot îmbunătăți coordonarea ochi-mână și pot explora diferite forme și culori.

Unul dintre produsele noastre populare este covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT. Acest covoraș a fost proiectat cu grijă pentru a oferi o experiență de învățare captivantă și plină de distracție. Este fabricat din material durabil și sigur pentru copii și este prevăzut cu numeroase elemente atrăgătoare.

Principalele caracteristici ale covorașului educativ cu apă WATER PLAYMAT includ:

1. Design atrăgător: WATER PLAYMAT are un design vibrant și atrăgător, cu modele și culori vii. Aceasta va capta cu siguranță atenția copiilor și îi va încuraja să exploreze și să învețe prin atingerea și manipularea jucăriilor.

2. Jucării și accesorii incluse: Covorașul vine însoțit de jucării și accesorii interesante, care pot fi umplute cu apă. Copiii pot să își folosească imaginația și creativitatea pentru a se juca cu aceste jucării pe covoraș. De exemplu, pot să verse apă într-o caracatiță, să ajute un pește să înoate sau să creeze modele cu un burete umed.

3. Dezvoltarea abilităților cognitive: Covorașul educativ cu apă poate ajuta la dezvoltarea abilităților cognitive ale copiilor. Ei pot învăța despre formele geometrice, culori, numere și litere prin intermediul jucăriilor și designului covorașului. Acesta poate fi utilizat într-o varietate de activități și jocuri care îi vor ajuta pe copii să își exerseze abilitățile cognitive și de concentrare.

4. Siguranța copiilor: Siguranța copiilor este o prioritate pentru noi. Covorașul WATER PLAYMAT este fabricat din material moale și non-toxic, care nu conține substanțe dăunătoare pentru copii. De asemenea, este ușor de curățat și întreținut, ceea ce îl face potrivit pentru uzul zilnic.

Suntem mândri de produsele noastre și suntem convinși că covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT va oferi copilului dumneavoastră o experiență de învățare unică și distractivă. Fiți alături de noi în aventura descoperirii și dezvoltării abilităților copilului dumneavoastră!

Întrebări frecvente

1. De ce ar trebui să aleg covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT pentru copilul meu?
Covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT este conceput pentru a promova dezvoltarea abilităților cognitive, motorii fine și a creativității copilului dumneavoastră. Aceasta oferă o modalitate interactivă de învățare prin joacă și este fabricată din materiale sigure pentru copii.

2. Care este vârsta potrivită pentru utilizarea covorașului WATER PLAYMAT?
Covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT poate fi utilizat de copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 3 ani. Este potrivit pentru copii de toate sexe și poate fi adaptat în funcție de nivelul de dezvoltare al fiecărui copil.

3. Cum se curăță covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT?
Covorașul WATER PLAYMAT poate fi curățat cu ușurință folosind apă caldă și săpun delicat. De asemenea, este recomandat să fie uscat complet înainte de a fi utilizat din nou.

4. Este covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT rezistent la scurgeri?
D a, covorașul WATER PLAYMAT este rezistent la scurgeri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgeri sau murdărie în jurul covorașului, deoarece acesta este conceput pentru a fi impermeabil și ușor de curățat.

5. Este covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT potrivit pentru utilizarea în aer liber?
Da, covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT poate fi utilizat atât în interior, cât și în aer liber. Este ideal pentru utilizarea în grădină sau pe terasă într-o zi frumoasă.

Acestea sunt doar câteva întrebări frecvente despre covorașul educativ cu apă WATER PLAYMAT. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta cu plăcere să alegeți cea mai bună opțiune pentru copilul dumneavoastră.

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Dr. Merritz - lac de ciuperci de unghii
189 RON 378 RON
Dermo-Pro - crema anti-imbatranire
147 RON 294 RON