Mini camera DV CopCam

Mini camera DV CopCam

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


159 RON 318 RON

Mini camera DV CopCam – Incredibil de mică și puternică

Imaginează-ți că ai nevoie de o cameră de supraveghere miniaturală, dar extrem de eficientă, care să îți ofere rezultate incredibile și să poată fi ascunsă în cele mai mici locuri. Ei bine, iată că Mini camera DV CopCam este soluția perfectă pentru tine! Această cameră de dimensiuni foarte mici este dotată cu tehnologie de vârf și poate înregistra într-o calitate înaltă, fiind soluția ideală și pentru cei mai exigenți utilizatori.

Pentru siguranța și protecția ta, Mini camera DV CopCam este echipată cu o gamă largă de caracteristici și funcționalități pe care le vei găsi extrem de utile. Această cameră ascunsă este perfectă pentru supravegherea caselor, birourilor, mașinilor sau oricărui alt loc în care este important să monitorizezi activitățile în absența ta.

Calitate video șocantă

Mini camera DV CopCam este capabilă să înregistreze videoclipuri în rezoluție HD, capturând în mod clar și precis fiecare detaliu important. Aceasta înseamnă că vei putea identifica fețele și alte detalii cruciale chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare.

Funcții avansate de detectare a mișcării

Această cameră ascunsă este dotată cu un senzor de mișcare care poate sesiza automat orice mișcare în raza sa de acțiune și poate iniția înregistrarea imediat. Astfel, vei putea fi mereu la curent cu tot ceea ce se petrece în jurul camerei și nu vei pierde niciun moment important.

Visionare pe timp de noapte

Mini camera DV CopCam dispune de o funcție specială de înregistrare cu lumină infraroșie, care îi permite să captureze imagini clare și pe timp de noapte. Astfel, chiar și într-o încăpere întunecată, vei putea vedea tot ceea ce se întâmplă și nu va trece nicio mișcare neobservată.

Înregistrare continuă sau pe bază de baterie

Datorită bateriei integrate de înaltă performanță, poți utiliza Mini camera DV CopCam pentru înregistrare continuă pe toată durata zilei sau poți înregistra doar atunci când este necesar. Acest aspect face ca această cameră să fie și foarte eficientă în procesul de economisire a energiei.

Conexiune ușoară și accesibilitate

Interfața simplă a Mini camerei DV CopCam îți permite să te conectezi rapid și ușor la aceasta și să vizualizezi sau să descarci înregistrările. De asemenea, poți conecta camera la un televizor sau la un computer și să vezi toate imaginile pe un ecran mai mare.

Mini camera DV CopCam îți oferă tot ce ai nevoie într-un dispozitiv mic și ușor de utilizat. Cu această cameră, vei simți că ai un ochi suplimentar care te ajută să ții situația sub control și să protejezi tot ceea ce îți este drag. Nu lăsa nimic la întâmplare și alege calitatea și eficiența oferite de Mini camera DV CopCam!

Întrebări frecvente

1. Cât de mare este Mini camera DV CopCam?

Mini camera DV CopCam este incredibil de mică, având dimensiunile de doar X cm. Aceasta poate fi ascunsă cu ușurință în cele mai mici locuri și nu va fi detectată.

2. Care este rezoluția de înregistrare a acestei camere?

Mini camera DV CopCam este capabilă să înregistreze videoclipuri în rezoluție HD, oferind o imagine clară și de înaltă calitate.

3. Ce se întâmplă atunci când cameră detectează o mișcare?

Când camera detectează o mișcare, aceasta inițiază înregistrarea imediat și va putea captura toate detaliile importante.

4. Pot utiliza Mini camera DV CopCam pe timp de noapte?

Da, Mini camera DV CopCam este echipată cu lumină infraroșie, care îi permite să captureze imagini clare și pe timp de noapte.

5. Cât timp poate înregistra Mini camera DV CopCam fără a necesita încărcare?

Mini camera DV CopCam dispune de o baterie de înaltă performanță care îi permite să înregistreze continuu pentru o durată de X ore, fără a necesita încărcare.

Nu lăsa nimic la întâmplare și alege să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău! Mini camera DV CopCam este alegerea perfectă pentru supravegherea discretă și eficientă a oricărui spațiu.

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Agent de reînnoire a lemnului WoodClean
145 RON 290 RON
Whitening strips - benzi de albire a dintilor
1 RON 99 RON
Prostect - picături pentru prostatită
1 RON 99 RON