Magic Pad - planșetă de desen

Magic Pad - planșetă de desen

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


186 RON 372 RON

Descoperă Magic Pad - planșeta de desen care te va inspira să creezi

Dacă ești pasionat de artă și vrei să-ți dezvolți talentele de desen, atunci Magic Pad este companIonul perfect pentru tine. Cu o experiență de neegalat și o tehnologie de ultimă generație, Magic Pad te va ajuta să-ți pui ideile pe hârtie și să-ți transformi visele în realitate.

Desenează și explorează imaginația ta

Cu Magic Pad, ai libertatea de a explora nenumărate idei și de a-ți da frâu liber imaginației tale. Indiferent că ești începător sau avansat, acest dispozitiv inteligent te va ajuta să-ți perfecționezi tehnica de desen și să-ți dezvolți abilitățile artistice.

Folosind un ecran de înaltă rezoluție și tehnologia senzitivă la presiune, Magic Pad oferă o experiență de desen incredibilă. Indiferent dacă folosești un creion, pensulă sau marker, simți fiecare atingere pe ecranul dispozitivului, exact ca și cum ai desena pe hârtie sau pânză.

Îmbunătățește-ți stilul și tehnica

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Magic Pad este posibilitatea de a-ți îmbunătăți stilul și tehnica de desen. Dispozitivul vine cu o gamă largă de instrumente și efecte de desen, care te vor ajuta să-ți explorezi creativitatea și să-ți dezvolți propriul stil.

Poți să experimentezi cu nuanțe și texturi, să adaugi umbre și să creezi efecte deosebite. Datorită ecranului de înaltă rezoluție, culorile tale vor fi vii și vibrante, dând viață desenelor tale.

Ușor de utilizat și portabil

Magic Pad este nu doar un dispozitiv ușor de utilizat, ci și incredibil de portabil. Îl poți lua cu tine oriunde mergi și poți desena oriunde te simți inspirat. Fie că ești acasă, în parc sau într-o cafenea, Magic Pad îți permite să desenezi în orice moment și în orice loc.

Pe lângă portabilitate, Magic Pad vine și cu funcții inteligente care îți fac viața mai ușoară. Funcționalități precum ajustarea luminii ecranului sau salvarea automată a desenelor tale, îți oferă o experiență de desen fără frustrări.

Întrebări frecvente despre Magic Pad

1. Cum funcționează Magic Pad?

Magic Pad este o planșetă de desen cu un ecran de înaltă rezoluție și tehnologie senzitivă la presiune. Poți desena pe ecran cu instrumentele incluse sau cu propriul creion sau pensulă.

2. Este Magic Pad compatibil cu alte dispozitive?

Da, Magic Pad poate fi conectat la alte dispozitive prin intermediul portului USB sau al tehnologiei Bluetooth.

3. Care sunt avantajele desenului digital?

Desenul digital oferă numeroase avantaje, precum portabilitate, ușurință în corectarea și editarea desenelor, precum și posibilitatea de a încerca diferite tehnici fără a consuma resurse.

4. Ce instrumente și efecte de desen sunt incluse în Magic Pad?

Magic Pad vine cu o varietate de instrumente și efecte de desen, inclusiv creioane, pensule, markere, culori și efecte de textură.

5. Care este durata de viață a bateriei Magic Pad?

Durata de viață a bateriei Magic Pad poate varia în funcție de utilizare, dar în medie poate ajunge până la 10 ore de desen continuu.

6. Cum se salvează desenele create pe Magic Pad?

Magic Pad vine cu funcția de salvare automată a desenelor. Acestea pot fi salvate direct pe dispozitiv sau pot fi transferate pe alte dispozitive prin intermediul portului USB sau al tehnologiei Bluetooth.

Cu Magic Pad, singura limită a desenelor tale este imaginația ta. Atunci când îți pui creioanele sau pensulele pe ecran, lumea devine pânză și tu ești artistul care o transformă în operă de artă. Descoperă acum Magic Pad și bucură-te de o experiență de desen incredibilă!

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare