Perna de tractiune ortopedica OSTIO

Perna de tractiune ortopedica OSTIO

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


199 RON 398 RON

Perna de tractiune ortopedica OSTIO

Bine ai venit la OSTIO, liderul mondial în producția de perne de tractiune ortopedice! Suntem aici pentru a vă aduce o soluție inovatoare și eficientă pentru ameliorarea durerilor și disconfortului cauzate de problemele de coloană vertebrală. Perna noastră de tractiune ortopedică OSTIO este concepută special pentru a vă oferi un tratament non-invaziv și eficient în confortul casei dumneavoastră.

Ce face ca perna de tractiune ortopedică OSTIO să fie atât de specială?

Perna de tractiune ortopedică OSTIO se remarcă prin funcționalitatea și designul său inovator. Acest produs este creat cu cele mai avansate tehnologii și materiale de înaltă calitate, asigurând cel mai înalt nivel de confort și eficacitate.

Unul dintre aspectele cheie care distinge perna noastră OSTIO de alte produse similare de pe piață este sistemul său unic de tractiune. Acesta utilizează o tehnologie inovatoare de expandare și contracție a pernei pentru a aplica o tracțiune controlată și progresivă coloanei vertebrale, reducând presiunea și comprimarea discurilor intervertebrale.

Materialele de înaltă calitate utilizate în perna OSTIO oferă un suport optim coloanei vertebrale și asigură durabilitatea și rezistența pe termen lung. Aceasta este proiectată să se adapteze perfect formei dumneavoastră corporale, oferindu-vă o poziție ergonomică și confortabilă în timpul utilizării.

Cum funcționează perna de tractiune ortopedică OSTIO?

Perna de tractiune ortopedică OSTIO este ușor de utilizat și poate fi adaptată la nevoile individuale ale fiecărui utilizator. Iată cum funcționează:

1. Așezați perna OSTIO pe o suprafață plată și solidă.
2. Stați în poziție verticală și așezați-vă pe pernă, astfel încât spatele să fie complet susținut și centrul coloanei vertebrale să fie aliniat cu dispozitivul de tractiune.
3. Îndoiți-vă genunchii și așezați picioarele pe podea pentru a vă menține stabilitatea.
4. Ajustați sistemul de tractiune în funcție de preferințele dumneavoastră și nivelul de tracțiune recomandat de medicul dumneavoastră.
5. Relaxați-vă pe pernă și permiteți-i să-și facă magia. Tracțiunea ușoară și controlată ajută la eliberarea presiunii și la calmarea durerilor asociate cu problemele de coloană vertebrală.

Cine poate beneficia de utilizarea pernei de tractiune ortopedică OSTIO?

Perna de tractiune ortopedică OSTIO este recomandată pentru persoanele cu următoarele afecțiuni:

- Hernie de disc
- Sciatică
- Stenoză spinală
- Spondiloză cervicală
- Deplasare sau subluxare vertebrală
- Probleme ale mușchilor spatelui și ale coloanei vertebrale

Este important de menționat că perna noastră de tractiune ortopedică OSTIO este un tratament complementar și nu înlocuiește sfaturile și tratamentele medicului dumneavoastră. Vă recomandăm să consultați întotdeauna un specialist înainte de a utiliza orice dispozitiv ortopedic.

Ce beneficii oferă perna de tractiune ortopedică OSTIO?

Utilizarea pernei de tractiune ortopedică OSTIO poate avea următoarele beneficii:

1. Ameliorarea durerii de spate: Efectul de tracțiune ușoară și controlată ajută la relaxarea mușchilor și a nervilor comprimați, aducând alinare durerii de spate.

2. Recuperare și reabilitare: Utilizarea pernei OSTIO poate fi utilă în procesul de recuperare după o intervenție chirurgicală sau accident, contribuind la vindecarea coloanei vertebrale.

3. Îmbunătățirea posturii: Prin corectarea aliniamentului coloanei vertebrale, perna OSTIO ajută la îmbunătățirea posturii corporale și prevenirea problemelor cronice ale spatelui.

4. Ușurință de utilizare: Perna OSTIO este portabilă și ușor de utilizat în confortul casei dumneavoastră, permițându-vă să beneficiați de terapie pe termen lung.

5. Non-invazivitate: Utilizarea pernei de tractiune ortopedică OSTIO vă oferă un tratament non-invaziv și sigur pentru problemele de coloană vertebrală, evitând procedurile dureroase și costisitoare.

Întrebări frecvente despre perna de tractiune ortopedică OSTIO:

1. Cât timp trebuie să folosesc perna de tractiune ortopedică OSTIO în fiecare zi?

Durata recomandată pentru folosirea pernei OSTIO poate varia în funcție de afecțiunea specifică și recomandările medicului dumneavoastră. În general, se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe zi, cu 10-15 minute pe sesiune.

2. Pot utiliza perna de tractiune ortopedică OSTIO în timpul somnului?

Recomandăm utilizarea pernei OSTIO doar în poziția verticală și nu în timpul somnului, deoarece poziția orizontală poate influența negativ funcționarea corectă a pernei.

3. Permite perna de tractiune ortopedică OSTIO utilizarea simultană a altor dispozitive medicale?

Recomandăm consultarea medicului dumneavoastră înainte de a utiliza simultan perna OSTIO cu alte dispozitive medicale, pentru a evita eventualele interferențe sau efecte nedorite.

4. Care este durata de viață a pernei de tractiune ortopedică OSTIO?

Perna OSTIO este proiectată să fie durabilă și rezistentă pe termen lung. Durata de viață poate varia în funcție de frecvența utilizării și modul de întreținere, dar păstrând o utilizare și întreținere adecvată, aceasta va dura mulți ani.

Acum că ai aflat despre perna de tractiune ortopedică OSTIO, nu mai trebuie să suferi în tăcere de durerile de spate și de alte probleme ale coloanei vertebrale. Descoperă beneficiile pe care le oferă această soluție inovatoare și fă primul pas spre o viață fără disconfort vertebral. Alegerile fac diferența, așa că alege OSTIO pentru o sănătate și un confort optim al spatelui tău!

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Mesoscooter Derma Roller
145 RON 290 RON
Earlick Forte - tablete auditive
159 RON 318 RON
Diaxil - capsule pentru diabet
159 RON 318 RON
Prostasen - tablete pentru prostatită
159 RON 318 RON