Prostasen - capsule împotriva prostatitei

Prostasen - capsule împotriva prostatitei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


159 RON 318 RON

Prostasen - capsule împotriva prostatitei

Bine ați venit la pagina noastră unde vă prezentăm Prostasen - capsulele inovatoare împotriva prostatitei. Suntem aici pentru a vă oferi informații de calitate despre acest produs și despre modul în care poate ajuta în tratarea acestei afecțiuni comune.

Cum funcționează Prostasen?

Prostasen este un supliment alimentar de ultimă generație conceput special pentru bărbații care suferă de prostatită. Aceste capsule conțin o formulă unică și inovatoare, care combină extracte naturale și ingrediente active pentru a oferi un sprijin optim pentru sănătatea prostatei.

Principala componentă a formulei este extractul de palmier pitic (Saw Palmetto), o plantă cunoscută pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății prostatei. Această plantă conține fitosteroli și acizi grași care ajută la reducerea inflamației și la ameliorarea disconfortului asociat cu prostatita.

De asemenea, Prostasen conține și extract de urzică, care are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Acest ingredient ajută la reducerea inflamației prostatei și poate contribui la reglarea nivelului de testosteron din organism.

Beneficiile utilizării Prostasen

Prostasen oferă o serie de beneficii semnificative pentru sănătatea prostatei. Acestea includ:

  • Reducerea inflamației prostatei și a disconfortului asociat;
  • Îmbunătățirea funcției urinare și reducerea nevoii frecvente de a urina;
  • Ameliorarea simptomelor asociate cu prostatita, precum durerile pelvine și disfuncția erectilă;
  • Reglarea nivelului de hormoni, astfel încât sănătatea prostatei să fie menținută în mod optim;
  • Întărirea sistemului imunitar și protejarea prostatei împotriva infecțiilor.

Cum se utilizează Prostasen?

Prostasen se administrează ca un supliment alimentar și trebuie luat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. De obicei, se recomandă administrarea a 2 capsule pe zi, de preferat în timpul mesei.

Este important să respectați doza recomandată și să nu depășiți acestă limită. Dacă aveți orice întrebări sau îngrijorări cu privire la utilizarea acestui supliment, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

Prostasen - întrebări frecvente (FAQ)

1. Ce este prostatita?

Prostatita este o afecțiune inflamatorie a prostatei, care afectează în special bărbații. Această condiție poate provoca simptome precum dureri pelvine, urinare dificilă și disfuncție erectilă.

2. Care sunt cauzele prostatitei?

Prostatita poate fi cauzată de mai mulți factori, inclusiv infecții bacteriene, traume la nivelul prostatei sau disfuncții ale sistemului imunitar. Stilul de viață nesănătos și factorii genetici pot fi, de asemenea, implicați.

3. Cum pot beneficia de Prostasen?

Pentru a beneficia de efectele pozitive ale Prostasen, trebuie să luați acest supliment alimentar conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Este important să fiți consecvenți în administrarea capsulelor și să le combinați cu un stil de viață sănătos.

4. Cât durează până când încep să observ rezultatele?

Timpul necesar pentru a observa efectele Prostasen poate varia de la o persoană la alta. În general, se recomandă administrarea regulată timp de cel puțin câteva săptămâni pentru a obține rezultate sustenabile.

Rezultatele pot fi influențate și de factori precum severitatea prostatitei și stilul de viață. Pentru rezultate optime, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a începe să utilizați acest produs.

Rețineți că Prostasen este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască tratamentul medicamentos prescris de medicul dumneavoastră.

5. Unde pot achiziționa Prostasen?

Prostasen este disponibil pentru achiziție online pe site-ul oficial al producătorului. Pentru a vă asigura că obțineți produsul autentic și de înaltă calitate, recomandăm să îl achiziționați doar de pe site-ul oficial al producătorului.

Sperăm că acest articol v-a oferit informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege beneficiile și modul de funcționare al capsulelor Prostasen în tratarea prostatitei. Pentru mai multe detalii și întrebări specifice, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Varixil - gel împotriva venelor varicoase
159 RON 318 RON
Fungoxil - gel împotriva ciupercilor
159 RON 318 RON
Diaxil - capsule împotriva diabetului
159 RON 318 RON
Fatetele Snap On Smile
179 RON 358 RON