Sterilizator UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti

Sterilizator UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


1 RON 99 RON

Sterilizator UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti

Suntem aici pentru a va prezenta sterilizatorul UV perfect pentru nevoile dvs. Sterilizarea periutei de dinti este un aspect esential pentru o igiena dentara adecvata si o sanatate bucala optima. Cu sterilizatorul UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti, puteti fi sigur ca rezultatele obtinute vor depasi asteptarile.

Ce este un sterilizator UV?

Un sterilizator UV este un dispozitiv ce utilizeaza razele ultraviolete pentru a elimina bacteriile si virusii de pe periuta de dinti. Acest dispozitiv este extrem de eficient in distrugerea microorganismelor, asigurand o igiena corespunzatoare si prevenind infectiile bucale.

Cum functioneaza un sterilizator UV?

Sterilizatorul UV foloseste raze UV-C pentru a distruge ADN-ul microorganismelor. Aceste raze ucigatoare sunt extrem de eficiente in distrugerea bacteriilor, virusilor si a altor microorganisme prezente pe periuta de dinti. Produsul nostru are un design inovator care asigura o expunere uniforma a razele UV-C pe intreaga suprafata a periutei, garanteaza o sterilizare completa.

Beneficiile sterilizatorului UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti

- Igiena optima: Sterilizatorul UV asigura eliminarea a pana la 99,9% din bacteriile si virusii de pe periuta de dinti, reducand semnificativ riscul de infectii bucale.

- Distrugerea organismelor patogene: Razele UV-C distrug bacteriile, virusii si alte microorganisme, asigurand o igiena dentara optima si protejandu-va impotriva bolilor.

- Design inteligent: Produsul nostru are un design compact, modern si usor de utilizat. Sterilizatorul poate sustine perii de diferite dimensiuni, fiind astfel potrivit pentru toata familia.

- Economisirea timpului: Sterilizatorul UV sterilizeaza in doar cateva minute periuta de dinti, economisindu-va timp pretios dimineata si seara.

- Durabilitate: Produsul nostru este fabricat din materiale de inalta calitate, garantand o durata lunga de viata si o functionare de incredere.

Intrebari frecvente despre sterilizatorul UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti:

Cat de des ar trebui sa sterilizez periutele de dinti?

Recomandam ca sterilizatorul UV sa fie utilizat zilnic pentru a asigura o igiena corespunzatoare a periutelor de dinti. Sterilizarea lor dupa fiecare utilizare va ofera o igiena bucala superioara si previne riscul de infectii.

Cat timp dureaza procesul de sterilizare?

Sterilizatorul UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti sterilizeaza periuta in doar 3-5 minute.

Este sterilizatorul UV sigur de utilizat?

Da, este absolut sigur de utilizat. Sterilizatoarele UV sunt testate si certificate pentru utilizarea in siguranta de catre organismele internationale de reglementare.

Pot folosi sterilizatorul UV si pentru alte obiecte personale?

Sterilizatorul UV este conceput special pentru periutele de dinti, dar poate fi utilizat si pentru alte obiecte personale, cum ar fi periutele interdentare, aparatele ortodontice sau suzetele pentru copii.

Cat de des trebuie sa inlocuiesc lampa UV?

Lampa UV are o durata de viata de aproximativ 6 luni. Recomandam inlocuirea acesteia o data la 6 luni pentru a asigura functionarea optima a sterilizatorului.

In concluzie, sterilizatorul UV - sterilizator si suport pentru periuta de dinti este alegerea perfecta pentru a va asigura o igiena dentara superioara. Cu acest produs inovator si eficient, puteti fi sigur ca periuta de dinti dumneavoastra va fi complet sterilizata si pregatita pentru o sanatate bucala imbunatatita. Alege inteligent si protejeaza-te pe tine si familia ta cu sterilizatorul UV!

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

ClearVisionHD - ochelari de conducere
1 RON 99 RON
Te iubesc - pandantiv
1 RON 99 RON
Minge plutitoare - jucărie
1 RON 99 RON