Fatetele Snap On Smile

Fatetele Snap On Smile

Disponibilitate: În Stoc

Livrare de la 1 zi in Romania


Plata la primire


Garantia producatorului


185 RON 370 RON

Beneficiile Fatetelor Snap On Smile pentru un zâmbet perfect

În căutarea unui zâmbet perfect, mulți oameni apelează la metodele moderne de estetică dentară pentru a-și îmbunătăți aspectul și încrederea în sine. Printre opțiunile disponibile, fatetele dentare se numără printre cele mai populare soluții. Un tip special de fatete dentare care a câștigat tot mai multă popularitate este Snap On Smile, o inovație în domeniul stomatologiei cosmetice.

Fatetele Snap On Smile sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a schimba aspectul unui zâmbet într-un timp relativ scurt, fără a necesita o intervenție invazivă sau proceduri chirurgicale. Aceasta este o soluție perfectă pentru cei care își doresc un zâmbet frumos, fără a petrece mult timp în scaunul stomatologic.

Ce sunt fatetele Snap On Smile?

Fatetele Snap On Smile sunt fabricate dintr-un material rezistent și flexibil, care acoperă fața vizibilă a dinților și imită perfect forma și culoarea naturală a dinților. Ele sunt concepute pentru a acoperi imperfecțiunile, cum ar fi petele, spațiile între dinți, dinți ciobiti sau strâmbi și pot chiar să alinieze dinții ușor strâmbi.

Fabricate dintr-un material special de rezistență, fatetele Snap On Smile sunt durabile și repezintă o opțiune mai economică decât alte tratamente cosmetice dentare care necesită o munca mai îndelungată și proceduri costisitoare.

Cum se aplică fatetele Snap On Smile?

Aplicarea fatetelor Snap On Smile este un proces simplu și nedureros care nu necesită pregătirea dinților sau utilizarea anesteziei. Înainte de începerea procedurii, medicul stomatolog va lua o amprentă a dinților pacientului pentru a crea o structură personalizată a fatetelor.

Fatetele vor fi fabricate într-un laborator specializat și vor fi livrate medicului stomatolog după câteva săptămâni. În momentul în care sunt gata, pacientul se va întoarce la cabinetul stomatologic și va purta fatetele Snap On Smile peste dinții săi.

Snap On Smile oferă un ajustament precis și confortabil, astfel încât să nu provoace nicio disconfort sau durere. De asemenea, fatetele sunt ușor de îndepărtat și nu afectează dinții naturali.

De ce să alegeți fatetele Snap On Smile?

O soluție rapidă și convenabilă: Fatetele Snap On Smile sunt o soluție rapidă și accesibilă pentru a obține un zâmbet perfect. Acestea pot fi purtate într-o singură vizită la cabinetul stomatologic și pot fi folosite ca o soluție temporară sau permanentă pentru a vă îmbunătăți aspectul.

Nu necesită proceduri invazive: Snap On Smile este o opțiune non-invazivă care nu necesită pregătirea sau alterarea dinților naturali. Acest aspect îl face preferabil pentru persoanele care -și doresc un zâmbet frumos fără a suporta tratamente dureroase.

Personalizare: Fatetele Snap On Smile sunt customizate în funcție de nevoile și dorințele fiecărui pacient. Forma, mărimea și culoarea fatetelor vor fi adaptate perfect la fizionomia și caracteristicile unice ale feței și a dinților, oferind un rezultat natural și estetic.

Întreținere și durabilitate

Fatetele Snap On Smile sunt durabile și rezistente și pot rezista mulți ani dacă sunt îngrijite corespunzător. Pentru a le menține într-o stare bună, este recomandat să se evite consumul excesiv de alimente dure sau tipice care pot păta dinții și fatetele.

Curățarea regulată și atentă a fatetelor Snap On Smile este esențială pentru a păstra aspectul și culoarea inițială. De asemenea, este recomandat să se viziteze dentistul pentru verificări periodice și profesională, pentru a se asigura că fatetele funcționează corect și sunt în stare perfectă.

FAQ

Cât costă aplicarea fatetelor Snap On Smile?

Prețul fatetelor Snap On Smile poate varia în funcție de complexitatea cazului și numărul de dinți care necesită acoperire. În general, costul acestora este mai accesibil decât alte proceduri dentare estetice, dar este recomandat să consultați medicul stomatolog pentru a obține o evaluare precisă a costurilor.

Există vreun efect secundar sau riscul aplicării fatetelor Snap On Smile?

Fatetele Snap On Smile sunt considerate sigure și nu au efecte secundare majore. Cu toate acestea, poate fi posibilă o ușoară senzație de disconfort în primele zile după aplicarea fatetelor, iar sensibilitatea temporară a dinților poate să apară. Aceste simptome sunt de obicei tranzitorii și dispar de la sine.

Cât timp durează procedura de aplicare a fatetelor Snap On Smile?

Procedura de aplicare a fatetelor Snap On Smile poate fi completată într-o singură vizită la cabinetul stomatologic. Aceasta diferă de alte proceduri cosmetice dentare care pot necesita mai multe vizite și proceduri complexe.

Pot mânca și bea normal cu fatetele Snap On Smile?

Da, fatetele Snap On Smile permit purtătorului să mănânce și să bea în mod obișnuit, cu excepția alimentelor dure sau a alimentelor care pot păta dinții. Este important să se evite și alimentele și băuturile care pot cauza colorarea fatetelor pentru a menține aspectul inițial al acestora.

Cât timp pot purta fatetele Snap On Smile?

Fatetele Snap On Smile pot fi purtate atât pe termen scurt, pentru evenimente speciale sau pentru ocazii speciale, cât și în mod regulat, pentru îmbunătățirea zilnică a aspectului zâmbetului. Medicul stomatolog vă poate furniza informații suplimentare în funcție de nevoile și dorințele dvs. individuale.

Momentan nu sunt recenzii pentru acest produs.

Scrie o recenzie

Produse similare

Vormixil - capsule antiparazitare
159 RON 318 RON
Acoperire din sticla - sticla lichida
119 RON 238 RON
Stubble Beard ENZO - aparat de tuns barba
139 RON 278 RON
Autocolant folie de bucatarie
149 RON 298 RON