Termenii acordului


Bine ați venit pe piața noastră! Acești termeni de acord guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului și serviciilor noastre. Vă rugăm să le citiți cu atenție înainte de a utiliza piața noastră.


1. Înregistrare și cont


Pentru a utiliza piața noastră, vi se poate solicita să vă înregistrați un cont. Când vă înregistrați, sunteți de acord să furnizați informații exacte, complete și actuale despre dvs. De asemenea, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea informațiilor dvs. de conectare și să nu le dezvăluiți terților.


2. Drepturi de proprietate intelectuală


Toate materialele prezentate pe piața noastră, inclusiv textul, grafica, logo-urile, imaginile și videoclipurile, sunt protejate prin drepturi de autor sau sunt înregistrate de către noi sau partenerii noștri. Utilizarea acestor materiale fără permisiunea noastră scrisă este interzisă.


3. Limitări de utilizare


Sunteți de acord să utilizați piața noastră numai în scopuri legale și în conformitate cu acești termeni de acord. Vi se interzice încărcarea sau transmiterea oricărui material care este ilegal, ofensator, calomnios, spam sau care încalcă drepturile terților.


4. Responsabilitate


Depunem toate eforturile pentru a asigura calitatea și acuratețea informațiilor de pe piața noastră. Cu toate acestea, nu garantăm că site-ul va fi întotdeauna disponibil sau că informațiile vor fi lipsite de erori. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării pieței noastre sau a ne baza pe informațiile furnizate.


5. Legături externe


Piața noastră poate conține link-uri către site-uri externe care nu se află sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau acțiunile unor astfel de site-uri externe. Utilizarea unor astfel de site-uri este pe propriul risc.


6. Modificări ale termenilor și condițiilor


Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni ai acordului în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați acești termeni din când în când pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări.


7. Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor


La acest acord se aplică legea română. Orice dispută legată de utilizarea pieței noastre trebuie rezolvată prin negocieri sau prin metode alternative de soluționare a disputelor.


Sperăm că piața noastră vă va fi utilă și convenabilă. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.