Livrare si plata


Oferim opțiuni convenabile de livrare și plată pentru ca achizițiile dvs. de pe piața noastră să fie cât mai convenabile și accesibile posibil.


1. Livrare


Vă oferim mai multe opțiuni de livrare pentru confortul dvs.:


- Ridicare: Vă puteți ridica singur comanda de la punctele noastre de ridicare. Când plasați o comandă, vi se va cere să selectați cel mai convenabil punct de ridicare.


- Livrare poștală: Dacă ridicarea nu este o opțiune pentru dvs., vă putem livra comanda prin serviciul poștal. Timpul de livrare poate varia în funcție de locația dvs.


- Livrare prin curier: Oferim și livrare prin curier direct la domiciliul sau la birou. Un anumit timp de livrare va fi convenit cu dvs. la plasarea comenzii.


2. Costul transportului


Suntem încântați să anunțăm că costurile de transport pe piața noastră sunt gratuite. Nu percepem taxe suplimentare pentru livrarea in Romania.


3. Plata


Vă oferim mai multe opțiuni de plată pentru confortul dvs.:


- Numerar: Puteți plăti comanda în numerar la primirea mărfii la punctul de ridicare sau la livrarea prin curier. Vă rugăm să rețineți că, dacă alegeți să plătiți în numerar, va trebui să aveți suficiente fonduri pentru a plăti comanda.


- Transfer bancar: Puteți plăti comanda dvs. și prin transfer bancar. După plasarea comenzii, veți primi instrucțiuni despre cum să efectuați transferul. Vă rugăm să rețineți că plata prin transfer bancar poate dura ceva timp, iar comanda dumneavoastră va fi procesată odată ce plata a fost primită.


Încercăm să oferim clienților noștri cele mai convenabile și de încredere condiții de livrare și plată. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți. Vă mulțumim că ați ales piața noastră și așteptăm cu nerăbdare o cooperare pe termen lung cu dvs.!