Politica de retur și schimb


În compania noastră, ne străduim să oferim clienților noștri satisfacție maximă, motiv pentru care oferim o politică flexibilă de returnare și schimb. Înțelegem că uneori un client se poate răzgândi sau circumstanțele pot necesita returnarea sau schimbarea unui articol. Pentru a face acest proces simplu și convenabil, am dezvoltat următoarea politică de returnare și schimb:


1. Dreptul de returnare a bunurilor


Aveți dreptul de a returna mărfurile în termen de 14 zile de la data primirii fără a indica un motiv. Totuși, pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul trebuie să fie în stare perfectă - nefolosit, curat, cu etichete și în ambalajul original. Dacă articolul prezintă semne de deteriorare, semne de utilizare sau lipsește ambalajul, nu vom putea onora cererea dumneavoastră de returnare.


2. Procesul de returnare a produsului


Pentru a returna un articol, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți. Vă rugăm să furnizați detaliile complete ale articolului pe care doriți să-l returnați și motivul returnării. Vă vom oferi instrucțiuni despre cum să ne trimiteți articolul înapoi. Vă rugăm să rețineți că costul transportului de retur va fi responsabilitatea dvs.


3. Schimb de bunuri pentru un alt produs


Oferim si posibilitatea de a schimba marfa pentru un alt produs cu un pret similar sau efectuand plata suplimentara necesara. Pentru a schimba un articol, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți și să furnizați informații complete despre articolul pe care doriți să îl schimbați și despre articolul pe care doriți să îl primiți în schimb.


4. Rambursare


Odată ce primim articolul returnat și verificăm starea acestuia, vom emite o rambursare în termen de 7 zile. Rambursarea vă va fi emisă pe baza metodei de plată inițiale. Vă rugăm să rețineți că costurile de transport vor fi deduse din suma rambursării.


5. Excepții de la politica de returnare


Unele articole pot fi excluse din politica de returnare și schimburi din motive de sănătate sau siguranță. Nu acceptăm retururi sau schimburi la următoarele articole: alimente și băuturi, bijuterii, cosmetice, lenjerie, etc. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când cumpărați aceste produse.


Sperăm că această politică de returnare și schimb vă va face experiența cu noi cât mai confortabilă și sigură posibil. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți. Vă mulțumim că ați ales piața noastră și vă dorim o experiență plăcută de cumpărături!