Politica de confidențialitate


Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor clienților noștri și să luăm toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și securitatea informațiilor dumneavoastră personale. În această Politică de confidențialitate, dorim să vă spunem despre modul în care colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm informațiile pe care ni le furnizați atunci când utilizați piața noastră.


1. Colectarea de informații


Colectăm diverse tipuri de informații, inclusiv informații personale, pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați pe piața noastră, plasați comenzi sau comunicați cu echipa noastră de asistență. Acestea pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații pe care ni le furnizați în mod voluntar.


2. Utilizarea informațiilor


Folosim informațiile pe care le furnizați pentru a vă procesa comenzile, pentru a vă oferi serviciile de care aveți nevoie și pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizator pe site-ul nostru. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră pentru a vă trimite știri, actualizări și oferte speciale dacă ați consimțit să primiți astfel de notificări.


3. Dezvăluire


Nu vindem, comercializăm sau transferăm informațiile dvs. personale către terți fără consimțământul dvs., cu excepția cazului în care este necesar pentru a vă îndeplini comanda (de exemplu, partajarea informațiilor cu un furnizor pentru a livra un produs) sau în condițiile prevăzute de lege.


4. Protecția informațiilor


Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesului, utilizării, modificării sau dezvăluirii neautorizate. De asemenea, solicităm partenerilor și furnizorilor noștri să adere la standarde de confidențialitate similare.


5. Drepturile tale


Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile dumneavoastră personale, corectarea erorilor, ștergerea datelor sau restricționarea prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru este contrar legii aplicabile. De asemenea, vă puteți retrage oricând consimțământul pentru utilizarea informațiilor dumneavoastră pentru a vă trimite știri și oferte.


6. Consimțământ


Prin utilizarea pieței noastre, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră în conformitate cu această politică de confidențialitate.


Sperăm că politica noastră de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți cum menținem și vă protejăm informațiile personale atunci când utilizați piața noastră. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți.